vrijdag 23 november 2012

mens en lijden

lijden.. niemand wordt er van gespaard. Jammer genoeg zijn er mensen die met opzet leed worden aangedaan. In de link hieronder vind u een getuigenis over wrede mishandelingen.
http://nos.nl/op3/video/391198-hossam-13-ze-trokken-mijn-nagels-uit.html


Heart this picture if your against child abuse.<3Jammer genoeg zijn sommige kinderen ook het slachtoffer van geweld. Niet alle kinderen hebben een warme thuis en dit vind ik heel erg. Kinderen kunnen door hun ouders fysiek geweld aangedaan worden,maar ook psychisch geweld komt vaak voor
Ik heb hier een mooi en aangrijpend liedje over gevonden. Het heet ' Concrete angel' en gaat over een meisje die door haar moeder mishandeld wordt.

 
 
Op vele plaatsen in de wereld is er nu oorlog aan de gang, verschillende meningen botsen en worden geuit met vreselijk geweld. Jammer genoeg blijft het geweld niet enkel tussen de stijdende partijen maar worden ook de onschuldige burgers en kinderen erbij betrokken. Wrede mishandelingen, bombardementen,schietpartijen..
Ik heb hier ook een liedje over gevonden Het gaat over hoe ver iemand kan gaan voor zijn vaderland en dat deze soldaten er trots op zijn wat ze doen, maar tergelijk ook beseft dat dit niet goed is.
 




Geen opmerkingen:

Een reactie posten